«Mando Diao» prezentē dziesmas «Mean Street» video

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Klajā nācis «Mando Diao» dziesmas «Mean Street» no grupas jaunākā albuma «Give Me Fire» videoklips. Vakar tas tika prezentēts internetā, bet šodien notiek klipa pirmizrāde telekanālā «MTV», vēsta «Tele 2 Baltic Beach Party» mediju centra pārstāvis Edgars Džiguns.

<b>VIDEO</b>

— Mums vienmēr ir prieks spēlēt jaunās vietās. Labākais veids, kā iegūt aizvien jaunus fanus, ir spēlēt «dzīvajā» liela cilvēku pūļa priekšā. Ja vēl zinām, ka cilvēki, kas skatās, redz mūs pirmo reizi, tas dod papildu enerģiju un iedvesmu. Nekad neuztraucamies, ja jāspēlē kādā valstī, kur līdz tam neesam bijuši.

- Vai debijas reizei Baltijā plānojat ko īpašu?

— Katrs koncerts mums ir īpašs. Tāds būs arī šis. Tas būs «sprādziens», spēlēsim daudz labu dziesmu, un cilvēki noteikti dejos, par to esmu pārliecināts.

— Kāda ir galvenā doma, kad kāpjat uz skatuves, lai spēlētu? Ko varam sagaidīt «Tele 2 Baltic Beach Party»?

— Vienmēr ceram, ka pūlis «eksplodēs» un mums izdosies aizraut cilvēkus ar savu šovu. Vēl varu solīt: kad spēlēsim, nebūs lietus. Tas nekad nelīst, kad spēlējam, vienalga — kur, vienalga — kad.

www.beachparty.lv/programm/

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu