Šodien sāk biļešu tirdzniecību uz «U2» papildkoncertu Helsinkos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Koncertaģentūra «FBI» informē: šorīt, 23. oktobrī, plkst. 9.00 tiek sākta biļešu pārdošana uz grupas «U2» papildkoncertu Helsinkos, kas norisināsies 2010. gada 21. augustā Helsinku Olimpiskajā stadionā.

www.ticketpro.lv

Stāvvietas biļetes cena ir 47 lati, bet sēdvieta maksā 77 latus. Ieeja «U2» koncertā būs tikai ar papīra biļetēm. Biļešu piegāde par papildu samaksu tiks veikta ar kurjerpastu (piegāde Rīgā un Latvijas rajonu centros maksā četrus latus). Pirkuma apmaksu var veikt ar «Visa» un «MasterCard» kredītkartēm un izmantojot «Swedbank» internetbanku, SEB bankas internetbanku «Ibanka» un «Nordea» internetbanku.

Biļetes uz «U2» pirmo izziņoto koncertu, kas norisināsies Helsinkos 20. augustā, tika pārdotas zibenīgi, un grupa pieņēma lēmumu rīkot papildkoncertu nākamajā dienā — 21. augustā.

«U2» Helsinkos ieradīsies sava 12. studijas albuma «No Line on the Horizon» popularizēšanas turnejas «360° Tour» ietvaros.

Ārzemju prese atzīmē, ka jaunās turnejas koncerti ir patiesi grandiozi. Iespaidīgie cilindra formas videoekrāni un 46 metrus augstā tērauda skatuves konstrukcija rada iespaidu, ka «U2» uzstājas nevis uz skatuves, bet kosmosa kuģī. Turklāt, pateicoties īpašajai skatuves konstrukcijai, skatītāji var baudīt  «U2» priekšnesumu no visām pusēm.

«U2» koncertu Helsinkos rīko koncertaģentūras «FBI» partneris — kompānija «Live Nation».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu