Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkus atstāj Grīnhofu ģimene

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

1. novembra vakarā plkst. 20.20 Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkos LNT kanāla tiešraidē septiņas dziedošās ģimenes izpildīja skatītāju izvēlētas dziesmas. Vakar pēc skatītāju un žūrijas kopvērtējuma zemāko punktu skaitu ieguva un projektu atstāja Grīnhofu ģimene no Ogres, kura izpildīja dziesmu «Dzērvenīt».

«Man ir pārsteidzoša viegluma sajūta, jo darbs ir padarīts gana liels. Iemantota daudzu skatītāju mīlestība. Paldies visiem, kuri mūs atbalstīja, un paldies arī visiem balsotājiem, sirsnīgs paldies visiem,» pēc izbalsošanas sacīja sirsnīgā Grīnhofu ģimene.

Projekta žūrijā skatītājus priecēja iemīļotie žūrijas pārstāvji — komponists un pianists Uldis Marhilēvičs, Maestro Raimonds Pauls un LNT sirsnīgā labestības projekta «Labestības diena» un «Eņģeļi pār Latviju» vadītāja Katrīne Pasternaka. 
8. novembra projekta «Dziedošās ģimenes» raidījums, kas sāksies plkst. 20.20, būs īpašs, jo sešas dziedošās ģimenes izpildīs Raimonda Paula dziesmas.

Izpildīt priekšnesumus ģimenēm palīdzēs pats Maestro, tāpēc viņa vietā šonedēļ žūrijā būs cits pārstāvis. Kurš tas būs, lai pagaidām paliek noslēpums.

Skanīgo sacensību par «Latvijas dziedošākās ģimenes» titulu šo svētdien turpinās: Vītolu ģimene no Madonas rajona Liezēres pagasta, Eriņu ģimene no Rēzeknes rajona Dricāniem, Riču ģimene no Rīgas, Legzdiņu ģimene no Dobeles rajona Jaunbērzes, Dukuru ģimene no Cēsu rajona Raiskuma un Igauņu ģimene no Rēzeknes rajona Gaigalavas.

Sajūti ģimenes mīlestību, patiesas emocijas un dziedi kopā ar Latvijas stiprākajām un skanīgākajām ģimenēm! Tiekamies svētdien, 8. novembrī, plkst. 20.20 LNT kanālā sirsnīgākajos dziedāšanas svētkos «Dziedošās ģimenes»!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu