Bukmeikeri «Dziedošajās ģimenēs» uzvaru prognozē Riču ģimenei

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.gimenes.lnt.lv

Tuvojoties LNT šova «Dziedošās ģimenes» finālam, kas notiks svētdien, 6. decembrī, interneta totalizatora portāla «betway.com» noteiktās likmes liecina, ka bukmeikeri kā galvenos pretendentus uzvarai izvirzījuši Riču ģimeni, vērtējot viņu izredzes uzvarēt šovā ar 60% iespējamību.

Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētku gaidās, laikā no 4. līdz 6. decembra plkst. 20.20, interneta totalizatora portāls «betway.com» piedāvā Latvijas iedzīvotājiem izteikt prognozes par LNT šova «Dziedošās ģimenes» uzvarētāju un prognozēt, kura no divām ģimenēm iegūs «Latvijas dziedošākas ģimenes» titulu.

Vērojot LNT šova «Dziedošās ģimenes» dalībnieku priekšnesumus, «betway.com» Riču un Vītolu ģimenes izredzes uzvarēt kopumā vērtē kā līdzvērtīgas, taču par favorītiem — ar 60% (1,55) iespējamību uzvarēt — izvirzījuši Riču ģimeni no Rīgas, attiecīgi prognozējot 40% (2,25) iespējamību, ka šova uzvarētāju laurus plūks Vītolu ģimene no Madonas rajona Liezēres pagasta.

Veicot likmi uz kādu no iznākumiem, šā iznākuma piepildīšanās gadījumā derību slēdzējam tiks izmaksāta likmes summa, kas reizināta ar izmaksas koeficientu. Lielākie laimesti tiek iegūti situācijās, kad uzvar negaidītākais prognozējamais rezultāts. Piemēram, izdarot likmi 10 latu apmērā uz to, ka LNT šovā «Dziedošās ģimenes» uzvarēs Vītolu ģimene (koeficients 2,55), pozitīva iznākuma gadījumā derību slēdzējs iegūst 25,50 latus.

Totalizatora darbības princips ir derības starp divām pusēm — bukmeikeriem un klientiem. Bukmeikeri piešķir kāda notikuma dažādiem iespējamajiem iznākumiem skaitliski izteiktu piepildīšanās varbūtību (koeficientu) uz katru no šiem iznākumiem. Lielākie laimesti tiek iegūti situācijās, kad uzvar negaidītākais prognozējamais rezultāts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu