Markus Riva iekļūst geju žurnāla topā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: refreshmagazine.typepad.com

Starptautiskā geju žurnāla «reFresh» 2009. gada novembra numurā tika apkopots jaunu un radošu puišu TOP 10. Topa astotajā vietā iekļuvis latviešu dziedātājs Markus Riva, vēsta žurnāls «Privātā Dzīve».

«Žurnāla redaktors, ieraudzījis manu mūzikas profilu MySpasce.com uzrakstīja vēstuli, ka kādā no nākamajiem numuriem rakstīs par jauniem talantiem, un vēlējās publicēt arī informāciju par mani,» iekļūšanu žurnāla lappusēs «PDz» skaidro Riva. «reFresh» publicētā bilde tapusi pagājušā gada vasarā Ņujorkā priekš Rivas portfolio.

Uz jautājumu, vai viņš iepriekš zinājis kāda ir žurnāla mērķauditorija, mūziķis atbildējis: «Mūziku jau klausās dažādi cilvēki. Un tas, ka žurnālam ir šāda mērķauditorija, uztveru veselīgi.«

Mūziķis sapratis, ka šādam žurnālam nepieciešams erotiskāka rakstura foto, taču galvenais, ka viņa vārds būšot zināms un cilvēki interesēšoties par viņa muzikālajām gaitām, kā nekā žurnāls iznākot gan Lielbritānijā, gan citās Eiropas valstīs, kā arī ASV un pat Dienvidamerikā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu