«Adam Auto» pagarina garantiju «Opel» un «Chevrolet» automašīnām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Uzņēmums «Adam Auto» izstrādājis jaunu pakalpojumu – «Pagarinātā Garantija» «Opel» un «Chevrolet» automašīnām, kurām, beidzies ražotāja vai dīlera noteiktais garantijas laiks, portālu «Apollo» informēja uzņēmumā.

Izmantojot šo pakalpojumu, automašīnas garantija tiek pagarināta par vienu gadu vai vienu apkopes intervālu.

«Šobrīd, kad ikvienam auto braucējam ir svarīga līdzekļu ekonomija un neparedzēti tēriņi, ko varētu radīt neplānots automašīnas remonts, nav vēlami - mūsu jaunais pakalpojums «Pagarinātā Garantija» ir ideāls risinājums», skaidro «Adam Auto» servisa vadītājs Ingus Pērkons.

Šādu garantiju var izmantot tās automašīnas, kas nav vecākas par sešiem gadiem un kuru nobraukums nav lielāks par 150 000 kilometru.

Garantija piešķir pēc automašīnas tehniskās pārbaudes kādā no «Adam Auto» autoservisiem un Servisa grāmatiņas ierakstu audita. Ja pārbaudē tiek konstatētas regulāri veiktas ikgadējās tehniskās apskates pie «Opel» un «Chevrolet» dīlera, automašīnas garantija tiek pagarināta uz vienu gadu vai vienu apkopes intervālu, kas automašīnas īpašniekam dod tiesības izmantot dīlera piedāvāto garantijas remontu šajā periodā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu