Tiesnese uzslavē R'n'B dziedātāja Krisa Brauna centību

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Losandželosas Augstākās tiesas tiesnese Patrīcija Šnega uzslavējusi R&B dziedātāju Krisu Braunu par viņa centieniem rūpīgi pildīt tiesas spriedumu.

Pagājušā gada augustā Losandželosas augstākā tiesa Rianas piekaušanas lietā piesprieda Braunam piecu gadu pārbaudes laiku, sešus mēnešus sabiedriskajos darbos, kā arī aizliegumu tuvoties viņa bijušajai draudzenei piecus gadus. Saskaņā ar tiesas spiedumu, viņam gadu jāapmeklē konsultācijas par vardarbību ģimenē.

Tiesnese atzinīgi novērtējusi to, ka Brauns nav izlaidis nevienu ko konsultācijas seansiem, kā arī rūpīgi pildījis sabiedriskos darbus savā dzimtajā Virdžīnijas štatā. «Izskatās, ka tev sokas ļoti, ļoti labi,» sacīja Šnega. «To ir vienmēr patīkami redzēt.«

Noklausīšanās laikā tiesnese lēma, ka 20 gadus vecais mūziķis drīkst izceļot no ASV maijā un jūnijā, lai sniegtu koncertus ārvalstīs.

Braunam būs jāatgriežas tiesas zālē 11.maijā. «Kad tu atgriezīsies, tu jau būsi pusceļā,» Šnega sacīja dziedātājam.

Kā ziņots iepriekš, Brauns 22.jūnijā atzina savu vainu uzbrukumā Rianai, kas notika naktī pirms «Grammy» balvu pasniegšanas ceremonijas, kur abiem mūziķiem vajadzēja uzstāties. Kā liecina tiesas dokumenti, Brauns sitis Riannas galvu pret mašīnas logu un tad vairākas reizes sitis un kodis. Ievainojumu dēļ Rianna bija spiesta atcelt ne vien savu uzstāšanos mūzikas balvu pasniegšanas ceremonijā, bet arī koncertu Malaizijas galvaspilsētā Kualalumpurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu