Grupas «Musiqq» jaunais albums jau klāt

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Ceturtdien, 25.martā klajā nāks šī brīža aktuālākās latviešu popgrupas «Musiqq» debijas albums «Šī ir tikai mūzika». Mediju pārstāvjiem un faniem albums tiks atrādīts šīs dienas vakarā modes un izklaides centrā «Riga Plaza».

Pagājušajā nedēļā grupa saņēma Liepājas pilsētas domes apbalvojumu «Gada Liepājnieki 2009» nominācijā «Mūzika». Nu, šie «gada» mūziķi - Marats Ogļezņevs un Emīls Balceris, sevi nolēmuši apliecināt vēl vairāk un izdod albumu, kuram būtu jāpretendē uz «Mūzikas Ierakstu Gada Balvu 2010» kategorijā labākais popmūzikas albums! Par to, savukārt, ir pārliecināti izdevēji «Mikrofona Ieraksti».

CD «Šī ir tikai mūzika» apkopotas 12 jaunas dziesmas, no kurām pazīstamākās ir pērnās vasaras hits «Klimata kontrole» un viena no šī brīža pašām populārākajām dziesmām Latvijā «Abrakadabra». Albumā iekļauts arī grupas šī brīža aktuālākais singls «Dzimšanas diena», kas uzņem apgriezienus radio un mūzikas klubos.

Nav šaubu, ka hita potenciāls ir arī dziesmām «Tu neej prom», kurā izmantots fragments no Gunāra Freidenfelda dziesmas ar tādu pašu nosaukumu, kā arī dziesmām «Šī ir tikai mūzika», «Laiks pieder mums» un «Stereotipi». Albums no pirmās līdz pēdējai dziesmai ir kā radīts ballītēm un šajā pavasarī noteikti būs neatņemama sastāvdaļa katram labam draugu pasākumam.

Ierakstus producējis un praktiski visas dziesmas sarakstījis grupas dalībnieks Marats Ogļezņevs, kurā kontā ir arī trīs viņa bijušās grupas “Device” albumi. Ierakstus savā studijā miksēja un māsterēja Jānis Kalve. Albuma dizaina konceptu izdomāja paši mūziķi, bet to dzīvē realizēt palīdzēja dizaineris Guntars Petris. Albuma bukletā ir atrodamas grupas bildes un pateicības vārdi.

Albumā iekļautās dziesmas:
1.Šī ir tikai mūzika,
2. Dzimšanas diena,
3. Viņa,
4. Stereotipi,
5. Laiks pieder mums
6. Tu neej prom,
7. Abrakadabra,
8. Jāprot saskatīt,
9. Klimata kontrole,
10. No 10 – 10,
11. Vārdi nenāk viegli,
Papildus: Pirmā mana Ziemassvētku sarakstā

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu