«Red Bull» dubultuzvara Sepangas trasē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pirmās formulas pasaules čempionāta trešajā posmā - Malaizijas «Grand Prix» izcīņā - šodien triumfēja «Red Bull» komandas piloti - vācietis Sebastjans Fetels un austrālietis Marks Vēbers.

Trešo vietu Malaizijas «Grand Prix» izcīnīja «Mercedes GP» vācu pilots Niko Rosbergs, bet ceturto vietu ieguva Roberts Kubica no «Renault» komandas.

Tāpat pie punktiem Sepangas trasē šodien tika arī Adrians Zutils («Rorce India»), Lūiss Hemiltons («McLaren»), Felipe Masa («Ferrari»), Džensons Batons («McLaren»), Haime Algersvari («Toro Rosso») un Niko Hulkenbergs («Williams»).

Septiņkārtējais pasaules čempions Mihaels Šūmahers («Mercedes GP») tehnisku problēmu dēļ izstājās jau desmitajā aplī, tobrīd esot sestajā vietā, bet pirmspēdējā aplī izstājās arī divkārtējais pasaules čempions, «Ferrari» spāņu pilots Fernando Alonso.

Pasaules čempionāta kopvērtējumā pašlaik pirmajā vietā ar 39 punktiem izvirzījies Masa, otro vietu dala Alonso un Fetels, kuriem ir pa 37 punktiem, bet pa 35 punktiem ir Rosbergam un Batonam.

Nākamais F-1 pasaules čempionāta posms - Ķīnas «Grand Prix» izcīņa - pēc divām nedēļām risināsies Šanhajā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu