«O!Kartes Akadēmijas» iekšējā balsojumā izbalso Annu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

12. aprīļa pēcpusdienā norisinājās pirmā iekšējā balsošanā «O!Kartes Akadēmijā». Visvairāk studentu balsoja par to, ka šovs jāpamet Annai, vēsta «okartesakademija.lv».

Anna iekšējā balsojumā balsoja par Saipo, bet Evija par Annu: «Izmantoju izslēgšanas metodi. Uzskatu, ka viņai brīžiem ir svarīgākas blakus lietas. Ja viņai pašai tas netraucē, man traucē.»

Nikolajs iekšējā balsojumā balsoja par Mareku. «Balsoju par Mareku, jo uzskatu, ka jāciena kolēģi un nedrīkst rupji runāt. Ja sēžu pie brokastu galda un kāds lamājas, tas nav pieklājīgi pret apkārtējiem, visi ir jāciena.»

«Pēc šī rīta sarunas balsošu par Annu. Piedod, Anna, bet tu esi neizlēmīgs cilvēks, man no rīta bija kašķis ar viņu. Zinu, ka Anna neizies no šova. Ar Annu ir grūti sadzīvot,» savu izvēli pamatoja Mareks.

Ivars balsoja par Nikolaju, jo Nikolajs pagājušajā nedēļā pirmais esot atteicies no kopīgās solidarizācijas ar četriem sodītajiem studentiem.

Arī Samanta balsoja par Annu -  kā argumentu minot to, ka Anna esot pārāk egoistiska.
«Man traucē viņas kaprīzes, arī mūzikas ziņā viņa negrib mainīties. Vokālie pedagogi saka – pamācies latviešu valodu, bet viņai liekas, ka tas ir galīgi garām,» sacīja Anna.

Visplašāk savus argumentus, kāpēc balso tieši par Annu, izklāstīja Saipo: «Man beidzot būs iespēja pateikt ko par Annu domāju. Viņa uz galda uzzīmē kečupa sirdi, visiem pēc tam uz netīra galda jāēd. Viņa bieži savas puķes tur novītušas vannā.  Viņa arī šņauc degunu izlietnē, tur paliek recekļi. Anna mūs neuzklausa. Mēs no Rēzijas dabūjām brāzienu, ka Annai nepalīdzam, bet viņa nemaz nepieņem mūsu palīdzību. Anna, neņem personīgi, ja arī tu sēdēsi uz izbalsošanas strīpas, pārdomā un mēģini mūsos ieklausīties.»

Mārtiņš iekšējā balsojumā arī balsoja par Annu, jo viņam esot grūti sastrādāties ar meiteni.

Kristaps balsoja par Samantu, jo ir pārliecināts, ka neviens cits par viņu nebalsos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu