«Lattelecom» klienti tiešsaistes video var novērot savus īpašumus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/Apollo

«Lattelecom» sāk piedāvāt jaunu pakalpojumu [s:32600], kas nodrošina iespēju vērot un dzirdēt notiekošo klienta īpašumā viņa prombūtnes laikā, izmantojot interneta pārlūkprogrammu no jebkuras vietas pasaulē, portālam «Apollo» pavēstīja uzņēmuma Sabiedrisko attiecību projektu vadītāja Līga Bite.

Videonovērošanas pakalpojumu var izmantot mājās, birojā vai citā vietā, kur nepieciešama papildu kontrole, drošība vai vienkārši informācija par notiekošo, kamēr pats klients nav uz vietas. Video var skatīt gan tiešraidē, gan ierakstīt un noskatīties sev ērtā laikā no jebkuras vietas pasaulē, kur pieejams internets, izmantojot pašapkalpošanās vidi mans.lattelecom.lv

«Videonovērošana ir jauns «Lattelecom» pakalpojums, kas der gan uzņēmējiem, radot iespēju kontrolēt darbinieku darba kvalitāti, attieksmi pret klientiem, apkalpošanu, gan arī privātajiem klientiem – būt drošiem par bērniem, kamēr viņi ir vieni paši mājās, zināt kā pret viņiem attiecas nesen nolīgtā auklīte, vai vienkārši – būt drošiem par savu īpašumu. Videonovērošana ir arī lieliska alternatīva dārgajām videonovērošanas sistēmām, sniedzot iespēju uzņēmējiem samazināt izmaksas,» par pakalpojumu stāsta «Lattelecom» komercdirektore Kerli Gabriloviča.

Videonovērošana nodrošina ne tikai video pārraidi un tā ierakstu, bet arī skaņu – iespējams dzirdēt sarunas, kā arī nepieciešamības gadījumā attālināti vadīt kameru – mainīt skatu punktus.

Pakalpojums maksā sākot no 6,90 latiem mēnesī. Nav nepieciešamas nekādas sākotnējās investīcijas dārgās iekārtās, jo ierīkošana, slēdzot ilgtermiņa līgumu ir bez maksas, kuru veic «Lattelecom» speciālists. Mēneša maksā ir iekļauta visa nepieciešamā aparatūra - bezvadu rūteris un bezvadu kamera.

Lietojot pakalpojumu videonovērošana ir iespējams:

• vērot video tiešraidi no jebkuras vietas pasaulē, izmantojot internetu un mans.lattelecom.lv;
• saglabāt video ierakstu;
• saņemt e-pasta paziņojumu par aktivitātēm kameras pārraudzības teritorijā;
• izmantot kustības detektora funkcionalitāti;
• attālināti vadīt kameru, lai varētu pārraudzīt pēc iespējas plašāku teritoriju;
• izmantot videonovērošanu arī pilnīgā tumsā;
• pieslēgt līdz pat 6 novērošanas kamerām.

www.lattelecom.lv

http://www.youtube.com/watch?v=qPo-iMWF6eg

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu