<i>Aisha</i> prezentēs «What for?» remiksu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

22.aprīlī klubā «Pussy Lounge» kļūs par pirmo vietu, kur notiks Aishas «Eirovīzijas» konkursa dziesmas «What for?» remiksa pirmatskaņojums.

Klubā varēs sastapt arī pašu Aishu, kura jau 24.aprīlī dosies uz Amsterdamu, lai piedalītos speciālajā pirms «Eirovīzijas» pasākumā, kurā piedalīsies arī šī gada dalībnieki no Turcijas, Ukrainas, Šveices, Slovēnijas, Serbijas, Portugāles, Nīderlandes, Gruzijas, Somijas un kopumā pavisam no 18 valstīm.

Aishas vārds no arābu valodas tulkojams kā «she, who lives», jeb «viņa, kura dzīvo». Šķiet, ka vienmēr enerģiskā dziedātāja tik tiešām dzīvo ar pilnu jaudu un nebaidās apliecināt sevi jaunos izaicinājumos mūzikas un izklaides nozarē. Pats svarīgākais pasākums, neapšaubāmi Aishai būs 25. maijā Oslo, kur notiks «Eirovīzijas» dziesmu pusfināls. Taču, cerams, ka Aisha piedalīsies arī finālā - 29.maijā.

Visi labas mūzikas cienītāji tiek aicināti uz klubu «Pussy Lounge», kur klātienē būs iespējams dzirdēt pirmatskaņojumu dziesmas «What for?» remiksam (producentu apvienība «Boyza II») kā arī baudīt Aishas muzikālo sniegumu.

Jādomā, ka tieši šajā vakarā Aisha nodemonstrēs klātesošajiem iemeslu kāpēc viņu daudzi apzīmē ar vārdu «spridzeklis»... Vakara gaitā apmeklētājus priecēs arī dīdžeji: Get Dizzy, Anitta Smith un Plastic + gaidāma vēl kāda īpaša vokālā performance no dziedošajām dvīnēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu