«FotoAkadēmija» piedalās Muzeju naktī

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

«FotoAkadēmija» piedalīsies starptautiskajā akcijā Muzeju nakts. Akcija norisināsies 2010. gada 15. maijā no 19.00 līdz 01.00.

Šogad Muzeju nakts tēma ir ekoloģija un pasākums noritēs ar moto «Par tīru pasauli». Arī «FotoAkadēmija» piedalīsies šajā pasākumā un ir izveidota interesanta programma, kurā katrs dalībnieks varēs atrast kaut ko sev interesējošu.

Jau no 19.00 «FotoAkadēmija» aicinās aplūkot izstādi «Daba». Apmeklētājiem būs iespēja paklausīties dabas fotogrāfa Māra Kundziņa piedzīvojumu stāstos, kā arī fotogrāfa Jāņa Konona lekciju – diskusiju par dažādu fotogrāfiju tapšanas procesu.

Savukārt, «FotoAkadēmijas» pagalmā notiks «Retro potreta» uzņemšana. Fotogrāfs Dainis Matisons fotografēs apmeklētājus ar retro aksesuāriem.

Pasākumus «FotoAkadēmijā» Muzeju nakts ietvaros iespējams apmeklēt 2010. gada 15. maijā 19.00 – 01.00 Dzirnavu ielā 20, Rīgā.

foto@fotoakademija.lv

FotoAkadēmijas foto kursi ir orientēti uz klausītājiem ar atšķirīgu sagatavotības līmeni. Šeit profesionāli fotogrāfi palīdz apgūt teorētiskos aspektus, sniedzot iespēju pārskatīt un papildināt savus priekšstatus par gaismu, krāsu, kompozīciju un žanru. Viņi atklāj savus meistarības noslēpumus, novērtē klausītāju darbus un dod padomus, kā atrast savu, neatkārtojamu ceļu fotogrāfijas pasaulē. Nodarbības pašā Rīgas centrā. Grupās ne vairāk kā 10 cilvēki.

Plašāka informācija par Muzeju nakts pasākumiem: «muzeji.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu