Joprojām nav atradies negaisa laikā pazudušais robežsardzes suns (3)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flick.com/castgen

Joprojām nav izdevies atrast Grobiņas novadā negaisa laikā pazudušo vērtīgo robežsardzes suni Tino, kurš bija apmācīts arī cilvēku meklēšanā, pastāstīja robežsardzes pārstāvis, kinologs Andris Galkins.

Daudzi cilvēki zvanījuši un stāstījuši, ka dažādās vietās manīts aprakstam atbilstošs suns, tomēr pārbaudot izrādījies, ka tas nav pazudušais Tino.

Tuvumā vietai, kur suns pazuda, ir liels mežs, tomēr nu jau dzīvniekam bija no tā jāiznāk un kaut kur jāparādās. Cerība, ka suns atradīsies, pastāv, tomēr laiks nav mūsu pusē, atzina Galkins.

Varētu būt gājis bojā

Viņš pieļāva, ka Tino varētu būt gājis bojā, kritis par upuri malumedniekiem vai arī pieklīdis kādās mājās, bet to saimnieki nolēmuši dzīvnieku paturēt sev.

Jau ziņots, ka 12.jūlijā Gaviezes pagasta Māķos negaisa laikā pazudis vācu aitu suns vārdā Tino. Negaisa laikā suns sabijās no zibens spēriena un aizbēga.

Lai arī nekavējoties sākta meklēšana, suni atrast nav izdevies.

Suņa pazīmes

Suņa pazīmes: pelēki brūns, desmit gadu vecs, ap kaklu ķēdīte, ausī tetovējuma numurs LVRS 080. Suns cilvēkiem nav bīstams, un viņš cilvēkiem uzticas.

Ja kāds ir manījis suni vai kādam ir informācija par suņa iespējamo atrašanās vietu, robežsardze lūdz zvanīt pa tālruņiem 26538510, 29188173, 67075616.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu