Grupas «Musiqq» remiksu konkursā uzvar <i>Edge Core</i>

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Jūnija beigās kompānija «Mikrofona ieraksti» sadarbībā ar «Latviešu Radio» raidījumu «Latviešu klubu mūzikas stunda» izsludināja grupas «Musiqq» aktuālā hita «No 10-10» remiksu konkursu.

Balsošana ir noslēgusies un rezultāti apkopoti. Pavisam tika iesūtīti 20 remiksi. Starp to producentiem bija tādi vārdi kā Ksenija Kamikaza, Artūrs Slišāns, Edge Core un citi. Par labākajiem varēja nobalsot LKMS mājas lapā.

Edgara Kokarēviča jeb <em>Edge Core</em> remikss

Jāatzīmē, ka pirmās divas vietas bija ļoti pārliecinoši atrāvušās, bet sīvāka cīņa izvērsās par 3-5 vietu. Pēc Klausītāji par labākajiem atzina arī MX +10, Matisa Lupkina, Chris Cherry un Dj Hi Fi jaunās versijas.

Apsveicam Edge Core ar labi padarītu darbu! Viņš saņems grupas «Musiqq» albumu » Šī ir tikai mūzika», kā arī grupas «The Chemical Brothers» jauno plati «Further».

Labākie dziesmas No 10-10 remiksi ir apkopoti un izdoti digitālā remiksu singlā interneta mūzikas veikalā «Doremi.LV». Izdevumam pievienoti arī tādi remixi, kuri nepiedalījās konkursā. Starp tiem arī pazīstamā producenta DJ Uga remikss, kā arī «Musiqq» producenta Marata Ogļezņeva paša veidotais «Musiqq Make You Lose Control» remikss.

Drīzumā tiks izsludināts Jauns konkurss un jaunie deju mūzikas producenti varēs «apstrādāt» Laura Reinika hitu «Es skrienu».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu