Vasiļjevam pirmie vārti sezonā, «Pinguine» zaudējums

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Ar rezultativitāti arī otrajā Vācijas hokeja līgas (DEL) jaunās sezonas spēlē svētdien izcēlās Latvijas izlases uzbrucējs Herberts Vasiļjevs, bet viņa pārstāvētā Krēfeldes «Pinguine» ar 1:3 (0:2, 1:1, 0:0) savā laukumā piekāpās Augsburgas «Panther» komandai.

Ja sezonas pirmajā spēlē Vasiļjevs izdarīja rezultatīvu piespēli, tad šoreiz viņš mača 22. minūtē guva savas komandas vienīgos vārtus, bet septiņas sekundes pirms mača beigām viņam arī rezultatīva piespēle. Vasiļjevs šajā spēlē kopā izdarīja trīs metienus pa pretinieku vārtiem, bet viņa lietderības koeficients bija negatīvs -1.  

Līdz ar to pēc divām spēļu kārtām «Pinguine» komanda ar trim punktiem kopvērtējumā atrodas 9. vietā.

Jau ziņots, ka Vasiļjevs līgumu ar «Pinguine» pagarināja jūlija nogalē. Vienošanās noslēgta uz trīs gadiem ar iespēju pagarināt līgumu vēl uz gadu.

Pagājušajā sezonā Vasiļjevs «Pinguine» komandas labā Vācijas čempionāta regulārajā sezonā 51 aizvadītajā spēlē guva 22 vārtus un izdarīja 36 rezultatīvas piespēles, ieņemot sesto vietu līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

Regulāro čempionātu «Pinguine» noslēdza 12. vietā un neiekļuva izslēgšanas cīņās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu