«Rīgas Ritmi» sākas tirgot biļetes uz «Take 6» koncertu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Sākusies biļešu pārdošana uz Festivāla «Rīgas Ritmi» Ziemassvētku koncertiem. Festivāls piedāvā leģendāro vokālo grupu «Take 6» un jaunās portugāļu fado zvaigznes Cristina Branco  koncertus.

Biļetes ir nopērkamas «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās un internetā. Biļešu cena sākot no 10-50 Ls!

«Take» 6 kontā ir 10 «Grammy» balvas, 10 «Dove» balvas, «Soul Train» balva un divas reizes viņi nominēti «NAACP Image» balvai. Ar 18 «Grammy» nominācijām mākslinieki ir nominētākie gospeļa, džeza, popa un R&B «Grammy» vēsturē. Septiņus gadus žurnāla «Downbeat lasītāju un mūzikas kritiķu aptaujās viņi atzīti par gada labāko vokālo grupu.

Sevišķu klausītāju un kritiķu atzinību ir izpelnījies «Take 6» 2008. gada veikums «The Standard». Kā jau liecina nosaukums, tajā ietvertas melodijas no džeza zelta fonda. Albūma ierakstā dalību ņēma arī tādas R&B zvaigznes, kā Aaron Neville un Brian McKnight, kā arī džeza veterāni George Benson, Al Jarreau un Jon Hendricks. 

Cristina Branco viena no jaunajām fado dziedātājām. Dzimusi 1972. gadā Almeirimas pilsētā Portugāles vidienē, turpat arī uzauga un vēl šodien tur dzīvo.

Repertuārā dziedātāja ietver populārākās fado dziesmas, tautas melodijas, pieskaņojot skaistākās Portugāļu un Nīderlandiešu dzejnieku vārsmas.


Nenoguli labu koncertu!


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu