«Instrumenti» uzstājas «Mareunrol's» izstādē Japānā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Grupas «Instrumenti» dalībnieki kļuvuši par unikālas akcijas dalībniekiem, uzstājoties dizaineru dueta «Mareunrol's» prezentācijas telpā modes nedēļas ietvaros Tokijā. Grupas virtuālais priekšnesums notika interneta tiešraidē, kas tika demonstrēta visiem «404NotFashion» šova apmeklētājiem, savukārt publika tika eksponēta ekrānos grupas mūziķiem.

«Tas bija visneparastākais koncerts manā mūžā - dziedāt auditorijai, kas atbalsta, māj un mūs klausās 8000 km attālumā no skatuves, tā negadās bieži. Turklāt īpašs prieks bija strādāt ar zīmola «Mareunrol's» radītājiem, ar kuriem mūs jau izsenis saista veiksmīga un iedvesmojoša sadarbība,«  saka «Instrumenti» mūziķis Shipsi.

Tokijas modes nedēļas ietvaros notiekošais pasākums apvieno avangarda filmu festivālu, modes šovus, kā arī mākslinieku radošās darbnīcas. «404NotFashion» tika prezentēti arī Latvijas dizaina produkti, demonstrētas «Mareunrol's» modes īsfilmas. Latvijas mākslinieku darbu prezentāciju nodrošināja LIAA un aģentūras pārstāvniecība Japānā.

Tikmēr «Instrumenti» jaunākais singls „Born to Die” šajās nedēļās piedzīvo savu pirmatskaņojumu Baltijas un Skandināvijas lielākajās radio stacijās. Grupas dalībnieki devušies tā veicināšanas tūrē, lai uzstātos TV un radio šovos, kā arī koncertētu klubos. Tuvākajā laikā paredzēti koncerti Krievijā (Sanktpēterburgā un Maskavā), Lietuvā, Beļģijā, Francijā un Igaunijā, taču sērija noslēgsies 17. decembrī - līdz šim vērienīgākajā «Instrumenti» koncertā Sapņu Fabrikā, Rīgā. Tajā grupa sola ne tikai muzikālus, bet arī vizuālus pārsteigumus.

«Instrumenti» koncerts Sapņu Fabrikā 17. decembrī - biļetes «Biļešu Serviss» kasēs un «bilesuserviss.lv».

Vimeo

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu