Valters vairs nav kopā ar Kalnkaziņu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Edijs Pālens

Pēc pusgadu ilgas draudzības pajukušas dziedātāja un raidījuma vadītāja Valtera Frīdenberga (23) un pašvaldības aģentūras «Rīgas dārzi un parki» direktora Agņa Kalnkaziņa meitas Santas Kalnkaziņas-Sudnikas (22) attiecības, vēsta žurnāls «Privātā Dzīve».

«Es vienkārši nevēlos attiecības. Man jāsakārto sava dzīve,» «PDz» atklājusi Santa,«Mēs vairs neesam kopā. Punktu attiecībām pieliku es.»

«Ar mani tā notiek - ja nejūtos saskaņā ar sevi, saprotu, ka dzīvē kaut kas jāmaina,» stāstījusi Sanita. Ar Valteru viss noticis pārāk ātri. To kas bijis Sanita īsti nespējusi nosaukt par kopdzīvi. Pa reizei Valter palicis pie viņas, jo Sanitai ar bērniņu pie viņa izbraukāt būtu grūti.

Par Valteru viņa varot sacīt tikai to labāko, jo kā cilvēks viņš esot ļoti labs. Tomēr, problēma bijusi tā, ka abi bieži runājuši dažādās valodās. Sanitai patīk priecātie spar dabu, par vienkāršām lietām, kamēr Valters to nesaprotot, vēsta «PDz».

«Primārais šobrīd man ir meita Sofija. Ar meitiņas tēti Valdi mums ir labas attiecības. Žēl, protams, ka mūsu ceļi ir šķīrušies. Oficiāli mūsu laulība vēl nav šķirta, arī papīrus tiesā vēl neesam iesnieguši. Gan mēs to izdarīsim, jo doma atjaunot attiecības mums nav,» atklājusi Sanita.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu