Masaļskis: biju pārliecināts, ka būšu «Jugra» pamatvārtsargs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latvijas izlases pamatvārtsargs Edgars Masaļskis intervijā [s:36737] atzīst, ka pirms pievienošanās Hantimansijskas «Jugra» komandai bijis pārliecināts par pirmā vārtsarga lomu komandā.

«Tas sanāca diezgan negaidīti, jo reti kad vārtsargs tiek mainīts jau mača 4. minūtē,» par stāšanos Hantimansijskas «Jugra» vārtos otrdienas mačā pret Maskavas CSKA izsakās Masaļskis. «Parasti tas notiek pēc pirmās trešdaļas, pārtraukumā. Tomēr nekas traks - dzīve māca būt gatavam visam.»

«Ja vērtējam līdz šim aizvadītās čempionāta spēles, tad, manuprāt, aizvadām labu sezonu,» uzskata Masaļskis. «Sestā vieta Austrumu konferencē ir tam pierādījums. Esmu pārliecināts, ka neviens no «Jugra» negaidīja tādu nekaunību.»

Par pāreju vasarā no Rīgas «Dinamo» uz Hantimansijsku Masaļskis atklāj, ka bijis pārliecināts par to, ka «Jugra» komandā būs pamatvārtsargs. «Tas arī mani pārmānīja uz Hantimansijsku. Taču tad vēl nezināju, ka komandai pievienosies Mihails Birjukovs un radīs nopietnu konkurenci.»

Masaļskis stāsta, ka sākumā nedaudz baidījies no Sibīrijas pilsētas un centies uzzināt pēc iespējas vairāk par jauno darba vietu, tomēr tagad viņam tur patīk un viņš tur dzīvo ar prieku. «Katrā ziņā labāk dzīvot šeit, nevis Maskavā. Svaigs gaiss, viss mierīgi, klusi, nekādas steigas - man tas iet pie sirds.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu