Šomases meitai – gan mammas, gan tēta gēni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»/R.Oliņš

«Liels ir pluss, ka Gabrielā ir apvienojušies gan mammas, gan tēta gēni. Manai meitai klājas ļoti labi. Kā jau esmu teikusi, galvenais, lai bērns smaida,» intervijā žurnālam «Kas Jauns» atklājusi Liene Šomase.

Šobrīd Liene aktīvi darbojoties muzikālajā sfērā, strādājot pie savu mērķu realizācijas, tomēr, pirmajā vietā dziedātājai esot rūpes par meitiņu. Viņa atzinusi, ka laiks pietiekot visam, jo viņa jūtot sevī daudz enerģijas resursu, lai īstenotu savas ieceres.

Liene esot ļoti pateicīga tuviniekiem, kas viņu atbalsta. Tāpat neatsveramu palīdzību Lienei sniedz meitiņas tētis, Mārtiņš Samulis, uz kuru varot pilnībā paļauties. Kad ir nepieciešams, meitiņas tētis vienmēr isot klāt un rūpējas par bērniņu.

Par savu jauno, mātes, lomu, Liene izsakās tikai pozitīvi. «Pēc bērna piedzimšanas sieviete kļūst skaista un enerģijas pārpilna,» pieredzē ar žurnālu «Kas Jauns» dalās mūziķe.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu