Mārtiņam Freimanim būtu 34 ...

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «dancispatrim.lv»

7. februārī Mārtiņš Freimanis būtu svinējis 34. dzimšanas dienu, ja vien viņam nebūtu pāragri jāpamet šī pasaule.

«Jāsteidzas dzīvot ātri, jo nekad nevar zināt, kas ar tevi notiks. Man pārmet, ka pārāk daudz rakstu dziesmas: Freimanis ir visur, Freimanis raksta tam un tam... Bet kas notiks, kad kādreiz vairs nevarēšu rakstīt?!» Mārtiņš sacīja savā trīsdesmitgadē...

ŠEIT

Kaut dzejas grāmata palika nepabeigta, piedāvājam ieskatu dažos spilgtākajos pēdējos darbos. Fotogalerijā varat apskatīt Arvīda Krieva spēlfilmas «Dancis pa trim» uzņemšanas norisi, kurā Mārtiņš atveidoja Ati. Šī filma savu pirmizrādi piedzīvos 3. martā.

Un Mārtiņa pēdējais videoklips - grupas «Tumsa» un Krievijā populārās dziedātājas Jūlijas Čičerinas kopdarbas «Максимум ты». 

Mārtiņš par dziesmu stāstījis šādi: «Bija ļoti interesanti strādāt ar krievu producentiem. Man tā bija pavisam jauna pieredze un viņu vēlmes bieži vien atšķīrās no mūsu vēlmēm un iespējām. Vienu brīdi Jūlija bija izdomājusi, ka vēlas dziedāt latviski, bet pēc tam, kad pamēģināja to izdarīt, bija spiesta no šīs idejas attiekties. Tas izklausījās pavisam amizanti. Dīvainākais ir tas, ka mēs ar Jūliju nemaz vēl neesam satikušies, jo viņas balss partijas tika ierakstītas Maskavā, bet manas Rīgā. Sazinājāmies telefoniski un caur Skype. Tieši tāpat tapa arī videoklips, kur viena daļa ir filmēta Maskavā, bet otra Rīgā. Tas drīz būs gatavs. Un dziesma jau arī ir par sava veida nesatikšanos. Ceru, ka viņa drīzumā pievienosies kādam mūsu koncertam Latvijā un tad mēs, iespējams, varētu atgriezties pie idejas šo dziesmu nodziedāt arī latviski.«

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu