Mārtiņa Freimaņa piemiņas koncerts būs arī klausāms radio viļņos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Koncerts «Dzīve kā košums» Arēnā Rīga un tiešraidē «Radio SWH» ēterā un video tiešraidē sāksies piektdien, 11.martā plkst. 20.00.

Mārtiņa Freimaņa piemiņai veltītais koncertā ar skaistākajām grupas Tumsa un Mārtiņa Freimaņa dziesmām viņa talanta pielūdzējus priecēs Lauris Reiniks, «Putnu balle», Olga Rajecka, Aija Andrejeva, «Labvēlīgais tips», Čilli, grupas «PER» un «Blitze», Yana Kay, koris «Mūza», «Astro’n’out», Valters un Kaža, Ance Krauze, Marija Bērziņa, Nikolajs Puzikovs u.c.  Mārtiņa dzeju lasīs Arturs Skrastiņš un Zane Daudziņa.

Koncerta atkārtojumu «Radio SWH» ēterā klausieties sestdien plkst. 17.00. 

28. janvārī «Radio SWH» ēterā notika emocionāls Mārtiņa Freimaņa atceres koncerts, kurā piedalījās Aija Andrejeva, grupas «Putnu balle», «PER», «Borowa MC», Olga Rajecka, Liene Šomase, Ella, Normunds Jakušonoks un citi mūziķi. Šī koncerta atkārtojumu iespējams noskatīties «radioswh.lv». 

No 8.marta darbojas arī ziedojumu tālrunis 90006380, uz kuru zvanot, jebkuram ir iespēja ziedot 1 Ls Mārtiņa Freimaņa fondam, viņa piemiņas vietas izveidei. Tālrunis darbosies visu koncerta laiku, kā arī mēnesi pēc pasākuma.  Atvērts arī ziedojumu konts LV57HABA0551030362513.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu