Kriss Brauns pēc jautājuma par Rianas piekaušanu izdemolē ģērbtuvi

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Amerikāņu R&B mūziķis Kriss Brauns izdemolējis savu ģērbtuvi raidījumā «Good Morning America» un izsitis logu ar krēslu. Par dusmu lēkmes iemeslu acīmredzot kļuva raidījuma vadītājas Robinas Robertsas jautājums par viņa uzbrukumu Rianai 2009.gadā.

Kā atklāja ziņu aģentūras «AP» avots, lai nomierinātu dziedātāju tika izsaukta apsardze, tomēr problēma tika atrisināta bez policijas iejaukšanās.

Brauns bija ieradies uz televīzijas tīkla ABC rīta raidījumu, lai runātu par savu jauno albumu «F.A.M.E.». Intervijas laikā Robertsa uzdeva mūziķim jautājumu par pirms diviem gadiem notikušo incidentu pirms «Grammy» balvu pasniegšanas - starp Braunu un viņa toreizējo draudzeni Rianu izvērtās strīds, kura rezultātā viņš dziedātāju piekāva. Tiesa piesprieda viņam piecu gadu pārbaudes laiku, sešus mēnešus sabiedriskajos darbos, kā arī aizliegumu tuvoties Rianai piecus gadus, kurš nesen tika pārskatīts.

«Tas bija ļoti nopietni - kam tu izgāji cauri un kas ar tevi notika,» sacīja Robertsa. «Kā tu spēji...» Šajā brīdī acīmredzami satrauktais Brauns pārtrauca jautājumu, sakot, ka tā ir pagātne un tagad viņš vēlas koncentrēties uz savu jauno ierakstu. «Es vēlos runāt par albumu, nevis to, kas notika pirms diviem gadiem.» Pēc intervijas Brauns uzstājās, tomēr pēc pirmās dziesmas viņš devās uz ģērbtuvi, kur sāka ārdīties.

Kā ziņots iepriekš, februāra beigās Losandželosas Augstākā tiesa atcēla Braunam noteikto aizliegumu Rianai, un tagad dziedātājs drīkst sarunāties ar bijušo draudzeni, taču nedrīkst viņu aizskart vai citādi traucēt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu