Lindsija Loena grib atteikties no tēva uzvārda

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/REUTERS

Holivudas rūpju bērns Lindsija Loena vēlas atteikties no sava uzvārda, ziņo interneta mediji, atsaucoties uz aktrises mātes vārdiem.

Kā pagājušajā nedēļā norādījusi Dina Loena sarunā ar «PopEater.com», pēc aktrises tēva Maikla Loena izraisītā skandāla abas nolēmušas mainīt savu uzvārdu uz viņas meitas uzvārdu - Salivana. Pēc Dinas Loenas vārdiem, viņas meita jau sen apsvēra uzvārda maiņu un pēc pēdējiem notikumiem beidzot izšķīrusies par labu šim solim.

Kā ziņots iepriekš, pagājušajā nedēļā Maikls Loens tika arestēts saistībā ar savas draudzenes Keitas Meidžoras piekaušanu, vēlāk viņam izvirzīta oficiāla apsūdzība par vardarbību ģimenē.
Uzzinājis par aktrises lēmumu, Maikls Loens paziņojis, ka netic savas meitas un bijušās sievas nodomu nopietnībai. Viņš atzina, ka viņam bijis sāpīgi dzirdēt par meitas lēmumu atteikties no viņa uzvārda, taču piebilda, ka viņa to nerealizēs.
Pati Lindsija Loena komentārus nav sniegusi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu