Tautas skaitītāji apdrošināti par 2,2 miljoniem latu; visbiežāk sakož suņi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo/R.Oliņš

2200 tautas skaitītāji apdrošināti par summu virs diviem miljoniem latu. Visvairāk traumu tautas skaitītāji gūst no suņu uzbrukumiem, portālam «Apollo» pavēstīja apdrošināšanas sabiedrības «Balta» pārstāvis Oskars Kupše.

Lai pasargātu tautas skaitītājus no dažādu traumu riskiem, sociālo pētījumu kompānija SIA «GFK Custom Research Baltic» («GFK Baltic») apdrošināšanas sabiedrībā «Balta» ir apdrošinājusi 2 200 šo pienākumu veicēju pret nelaimes gadījumiem. Kopējais apdrošināšanas segums, ko apdrošināšanas sabiedrība izmaksātu, iestājoties apdrošināšanas riskiem, ir aptuveni 2,2 miljoni latu.

Nepilnu trīs nedēļu laikā kopš tautas skaitīšanas uzsākšanas ir pieteikti jau desmit negadījumi, kuros tautas skaitītāji, veicot darba pienākumus, ir guvuši traumas.

Puse no cietušajiem guvuši miesas bojājumus suņu uzbrukumu rezultātā. Vēl saņemti vairāki pieteikumi par negadījumiem, kad, krītot pa kāpnēm, ir gūti dažāda smaguma sasitumi, izmežģījumi un lūzumi.

Tāpat nepatīkamas traumas radījuši apledojuši gājēju celiņi - viens no tautas skaitītājiem, pildot darba pienākumus, pat lauzis potīti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu