Šķiras Arnolds Švarcenegers un Marija Šraivere

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Holivudas zvaigzne Arnolds Švarcenegers, kas pirms četriem mēnešiem atstāja ASV Kalifornijas štata gubernatora amatu, un viņa dzīvesbiedre Marija Šraivere paziņojuši par šķiršanos.

«Šis mums abiem ir bijis lielu pārmaiņu laiks gan personīgajā, gan profesionālajā jomā. Pēc lielām pārdomām, šaubām, diskusijām un lūgšanām mēs kopā nonācām pie šī lēmuma,» savā paziņojumā norādīja Švarcenegers un Šraivere.

Pāris, kurš saistījās laulību saitēm 1986.gadā, neatklāja, vai viņi oficiāli šķirs laulību, taču pavēstīja, ka dzīvos šķirti.

«Mēs šo uzskatām par privātu lietu, un ne mēs, ne kāds no mūsu draugiem vai ģimenes turpmāk komentārus nesniegs. Mēs lūdzam medijiem un sabiedrībai izrādīt līdzcietību un cieņu,» vēstīts sniegtajā paziņojumā.

Pirms neilga laika Švarcenegers paziņoja, ka veidos komiksu un animācijas seriālu «The Governator» («Gubernators»). Viņš kopā ar kompānijas «Marvel Comics» bijušo prezidentu Stenu Lī radīs supervaroni pēc sava tēla un līdzības, aptverot visas viņa darbības sfēras - kultūrismu, asas sižeta filmas un politisko darbu.

Seriāls un komikss ieraudzīs dienas gaismu ne ātrāk par nākamo gadu.

Savukārt pagājušajā mēnesī ziņu aģentūras «Reuters» rīcībā nonāca informācija, ka Švarcenegers ļoti iespējams piedalīsies jaunā franšīzes «Terminator» («Terminators») filmā, kurā atkal atveidos savu slavenāko lomu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu