Muzeju nakts Latvijas Okupācijas muzejā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Šogad Muzeju nakts akcijas ietvaros Okupācijas muzejs aicinās apmeklētājus atgriezties Dziesmotās revolūcijas laikā, kad DZIESMA iedvesmoja un vienoja Baltijas tautas trešajai Atmodai. DZIESMAI bija nenovērtējama loma Latvijas, Lietuvas un Igaunijas tautu vienotības apziņā un neatkarības deklarēšanā 1990. gadā. 

«1188» PASĀKUMU KARTE

Muzeju naktī, 14.maijā no pulksten 19.00 Latvijas Okupācijas muzejs apmeklētājus sagaidīs ar Atmodas laika latviešu, lietuviešu un igauņu patriotiskajām dziesmām un foto projekcijām muzeja skatlogā.

No pulksten 20.00 muzicēs Okupācijas muzeja KAIMIŅI - vīru kopa «Vilki», folkloras un seno cīņu kopa «Vilkači», folkloras kopa «Laiva» un folkgrupa «Baobabs», kam ikdienā muzejs laipni atvēlējis mēģinājumu telpas.

No pulksten. 19.00 līdz 01.00 apmeklētāji bez maksas varēs apskatīt muzeja ekspozīciju un mūsu KAIMIŅU lietuviešu veidoto izstādi «Lietuva. Pirmie okupācijas gadi».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu