Švarcenegera mājkalpotāja gadā saņēmusi 62 400 ASV dolāru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Bijušā Kalifornijas gubernatora Arnolda Švarcenegera ģimenē 20 gadus strādājusī mājkalpotāja, kas, kā nupat kļuvis zināms, dzemdējusi Holivudas aktierim ārlaulības bērnu, par ēdiena gatavošanu, mājas uzkopšanu un veļas mazgāšanu gadā saņēmusi 62 400 ASV dolāru (aptuveni 30 000 latu).

Kā vēsta interneta tenku portāli «Tmz.com» un «Radar Online», atsaucoties uz anonīmiem avotiem, sieviete, kas acīmredzot kļuvusi par Švarcenegera laulības izjukšanas iemeslu, ir 50 gadus vecā Mildreda Patrīcija Baena. Pirms vairāk kā desmit gadiem viņa laida pasaulē zēnu, kura vārds netiek atklāts.

Saskaņā ar neoficiālu informāciju, Baena par savu darbu nedēļā saņēmusi 1200 ASV dolārus. Švarcenegeru 11 miljonus vērtajā savrupmājā viņa tikai strādāja, bet dzīvoja savās mājās.

Švarcenegers esot uzzinājis par bērnu tikai tad, kad tas jau bija piedzimis, un visu laiku viņu finansiāli atbalstījis. Baena aizgājusi no darba šā gada janvārī.

«Tmz.com» raksta, ka Baena šobrīd dzīvo četru guļamistabu mājā ar peldbaseinu pāris stundu braucienā no Losandželosas kopā ar Švarcenegera dēlu un vēl trīs bērniem.

Kā ziņots iepriekš, 9.maijā Švarcenegers un viņa sieva Marija Šraivere paziņoja par savu lēmumu šķirties pēc 25 laulībā nodzīvotiem gadiem. Laikraksts «The Los Angeles Times» vēstīja, ka Šraivere aizgāja no vīra, kad Švarcenegers viņai atklāja, ka ir mājkalpotājas bērna tēvs.

«Kad es atstāju gubernatora amatu, es pastāstīju savai sievai par šo gadījumu, kas notika pirms vairāk nekā desmit gadiem,» laikraksts citēja Švarcenegera izplatīto paziņojumu. «Es saprotu un esmu pelnījis manu draugu un ģimenes dusmas un vilšanos. Esmu atvainojies Marijai, maniem bērniem un ģimenei. Man ir no sirds žēl.«

«Šis ir ļoti sarežģīts un sāpīgs laiks,» komentēja vīra paziņojumu 55 gadus vecā Šraivere. «Kā māte es raizējos par bērniem. Es lūdzu līdzjūtību, cieņu un privātumu, jo es kopā ar saviem bērniem cenšos no jauna sākt dzīvi un dziedēt brūces.«

Švarcenegera 17 gadus vecais dēls Patriks kādā sociālā tīklā rakstīja: «Reizēm tu vēlies visu pamest un kādu brīdi dzīvot normālu dzīvi, taču es mīlu savu ģimeni līdz nāve mūs šķirs.»

Švarcenegeram laulībā dzimuši četri bērni - Keterīna, Kristīna, Patriks un Kristofers. Pēc aktiera ģimenei pietuvinātu cilvēku vārdiem, Baena bijusi stāvoklī un strādājusi Švarcenegeru mājās tajā pašā laikā, kad Šraivere gaidījusi jaunāko dēlu Kristoferu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu