Švarcenegers pēc skandāla atliek atgriešanos Holivudā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/SIPA

Bijušais Kalifornijas štata gubernators Arnolds Švarcenegers, kas nedēļas sākumā šokēja savus atbalstītājus ar paziņojumu par ārlaulības bērnu, nolēmis nesteigties ar atgriešanos kino un paziņojis par atteikšanos no iecerētajiem projektiem.

Kā norādījis aktiera pārstāvis, Švarcenegers šobrīd ir koncentrējies uz privātām lietām, tāpēc nevar filmēties iecerētajos projektos, ieskaitot «Terminatora» franšīzes turpinājumu un drāmu «Cry Macho», kur viņa piedāvāta galvenā loma.

Pirmdien Švarcenegers publiski atklāja, ka viņam ir ārlaulības bērns no mājkalpotājas, kas strādājusi viņa ģimenes mājā vairāk nekā 20 gadus. Tieši šis fakts kļuva arī par Švarcnegera un viņa sievas Marijas Šraiveres šķiršanās iemeslu. Zēnam, kura vārds netiek atklāts, šobrīd ir jau 13 gadu.

Pirms skandāla Švarcenegera plānos ietilpa arī piedalīšanās animācijas seriālā «The Governator» («Gubernators»), kas būtu daļēji balstīts viņa dzīves faktos. Saskaņā ar producentu ieceri, seriāla galvenais varonis būtu bijušais gubernators, kas, aizejot no amata, izlemj cīnīties ar noziedzību un zem savām mājām izveido slepenu pretnoziedzības centru. Pārējā laikā pēc Švarcnegera tēla un līdzības veidotais supervaronis būtu kārtīgs ģimenes tēvs.

Tomēr skandāls, kura dēļ aktieris ticis pie jaunas palamas - Sperminators -, licis producentiem mainīt savas domas - ceturtdien tie paziņojuši par projekta apturēšanu. «Ņemot vērā nesenos notikumus, «A Squared Entertainment», «POW», «Stan Lee Comics» un «Archie Comics» ir apstādinājuši [seriāla] veidošanu.»

Švarcenegers un Šraivere par lēmumu šķirties paziņoja 9.maijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu