Švarcenegera mājkalpotājas vīrs līdz šim domājis, ka tas ir viņa dēls

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Bijušā Kalifornijas štata gubernatora un Holivudas aktiera Arnolda Švarcenegera mājkalpotājas vīrs līdz pat pagājušajai nedēļai domājis, ka kinozvaigznes ārlaulības bērns patiesībā ir viņa. 

Intervijā raidījumā «Entertainment Tonight» Rohelio Baena pavēstīja, ka līdz pat pēdējam brīdim uzskatījis sevi par zēna bioloģisko tēvu. Uz jautājumu, kā viņš reaģējis uz jaunumiem, Mildredas Patrīcijas Baenas bijušais vīrs atbildēja, ka jūtas piekrāpts. «[Es biju] nikns. Ļoti, ļoti nikns. Arnolds Švarcenegers bija mans varonis. Tagad es jūtos nodots.»

Mildreda Patrīcija Baena izšķīrās no sava vīra divus mēnešus pēc bērna piedzimšanas.

Kā ziņots iepriekš, pagājušajā pirmdienā Švarcenegers publiski atklāja, ka viņam ir ārlaulības bērns no mājkalpotājas, kas strādājusi viņa ģimenes mājā vairāk nekā 20 gadus.

Tieši šis fakts kļuva arī par Švarcenegera un viņa sievas Marijas Šraiveres šķiršanās iemeslu. Zēnam, kura vārds netiek atklāts, šobrīd ir jau 13 gadu.

Švarcenegers un Šraivere par lēmumu šķirties paziņoja 9.maijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu