Ja stopē Bono, tad arī šoferis arī nav nekāds parastais, bet gan NHL zvaigzne

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Pateicībā par uzņemšanu savā automašīnā īru rokgrupas «U2» solists uzdāvinājis Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlētājam Žilbēram Brulē un viņa draudzenei īpašas caurlaides uz grupas koncertu.

Kanādas laikraksts «The Edmonton Journal» vēsta, ka dziedātāju un viņa asistentu pastaigas laikā pārsteidza lietusgāze un viņi mēģināja apturēt kādu automašīnu, kas abus nogādātu līdz apmešanās vietai. Abus stopētājus savā mašīnā uzņēma garāmbraucošais Edmontonas «Oilers» komandas hokejists Brulē un viņa draudzene Kelsija Nikolsa.

Lai izrādītu savu pateicību, Bono ielūdza abus uz grupas koncertu Edmontonas «Commonwealth» stadionā, uzdāvinot arī īpašas dziedātāja parakstītas caurlaides, kas dod iespēju apmeklēt koncerta aizkulises.
«Man patīk hokejs, jo cilvēki, kas spēlē hokeju, ir tādi cilvēki, kas uzņem stopētājus. Es esmu ļoti pateicīgs. Es esmu izlēmis, ka vēlos būt Žilbērs Brulē,» koncerta laikā apmeklētājiem pavēstīja Bono.
«Es negribēju apstāties, bet viņi māja ar rokām un Žilbērs kliedza: «Tas ir Bono.» Es viņam neticēju, tādēļ turpināju braukt,» pastāstīja Nikolsa.

«Mēs bijām izvest pastaigā savu suni, un mūsu auto nonāca Bono,» piebilda Brulē.

Grupa «U2» šogad piedalīsies arī slavenajā Glastonberijas festivālā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu