Minējumi par Eimijas Vainhausas nāves iemeslu esot nepiedienīgi

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Lielbritānijas policija norādīja, ka apgalvojumi un minējumi par dziedātājas Eimijas Vainhausas nāves apstākļiem ir nepiedienīgi.

Lielbritānijas Metropoles policijas virsnieks Radžs Koli pārstāvis, uzrunājot žurnālistus pie dziedātājas mājām Londonas ziemeļos, norādīja, ka tiesu medicīnas eksperti vēl nav snieguši savu slēdzienu par Vainhausas nāves iemeslu.

Britu dziedātāja Eimija Vainhausa sestdien pēcpusdienā atrasta mirusi savā dzīvoklī Londonas ziemeļos. 27 gadus vecā dziedātāja jau gadiem ilgi cīnījās ar alkoholismu un atkarību no narkotikām.

Britu policija norobežojusi Vainhausas māju, ap kuru sapulcējies ievērojams skaits žurnālistu un fotogrāfu.

«Viņas nāves apstākļi tiek izmeklēti. Pašlaik tā tiek uzskatīta par neizskaidrotu nāvi un saistībā ar šo incidentu neviens nav aizturēts,» paziņoja Koli.

«Es esmu informēts par ziņām, kurās teikts, ka viņas nāvi izraisījusi iespējama narkotiku pārdozēšana, bet es vēlos vēlreiz uzsvērt, ka pēcnāves autopsija vēl nav veikta un ir nepiedienīgi izteikt minējumus par nāves iemeslu,» sacīja Koli.

«Es aicinu medijus izvairīties no minējumiem, kas var izraisīt tālākas ciešanas Vainhausas ģimenei šajā grūtajā laikā. Ikvienas personas nāve ir grūts laiks ģimenei un draugiem,» norādīja policijas pārstāvis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu