Šomase šķīrusies no bērna tēva?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»/R.Oliņš

Dziedātāja Liene Šomase (24) un viņas draugs Mārtiņš Samulis (28) kopā vairs nedzīvojot, vēsta žurnāls «Privātā Dzīve».

Šomase žurnālam situāciju skaidrojusi izvairīgi, cildinot Samuli kā labu draugu un lielisku bērna tēvu. Tomēr dziedātāja norādījusi, ka meita esot vienīgais cilvēks, kuram viņa pakārtojot savas dzīves plānus. (Gabriela Samule nāca pasaulē pagājušā gada 17. jūnijā.)

Šovbiznesa aprindās izskanējušas runas, ka dziedātāja Liene Šomase pēc divu gadu ilgām attiecībām esot pašķīrusies no meitiņas tēva - Mārtiņa Samuļa. Manīts arī, ka Liene aktīvi nododoties publiskajai dzīvei kā arī intervijās nesot slēpusi, ka satikt savu īsto mīlestību vēl tikai sapņojot.

Uz jautājumumiem par savu attiecību statusu «PDz» dziedātāja atbildējusi izvairīgi un it kā ar joku: «Mums ir brīva valsts, brīvi cilvēki, tātad - arī es.»

«Es vienmēr daru to, kas man ir sirdī. Bet, ja manā dzīvē kaut kas krasi mainījies, noteikti to nevienam neteikšu. Tagad man ļoti svarīgs ir jēdziens privātā dzīve. Ir dažādi cilvēki, un es esmu no tiem, kas vēlas, lai privātais nekad nekļūst par publisko,» viņa piebildusi.

Jau tad, kad kļuva zināms par gaidāmo bērnu un vecāki sāka kopdzīvi, nešķita, ka Šomase vēlas radīt iespaidu par nopietnas ģimenes radīšanu. «Esmu no tiem, kam vairāk par personīgo mieru patīk karjera. Tāds īsts ģimenes cilvēks neesmu, varbūt kādreiz kļūšu - pēc gadiem sešiem septiņiem,» atīst Liene.

«Protams, ir brīži, kad uznāk skumjas, tad šķiet - būtu jau labi, ja mani mājās kāds sagaidītu ar siltām vakariņām, samīļotu un aprūpētu,» sarunā ar «PDz» atklāta ir Liene, piebilstot, ka neesot tā, ka no tā visa viņai nekā neesot, tomēr kaut kā pietrūkstot.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu