Kuldīgā atklās Staptautiskās fotogrāfijas vasaras skolas noslēguma izstādi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 13. augustā, plkst. 19.00, Kuldīgas Novada muzejā atklās Starptautiskās fotogrāfijas vasaras skolas (International Summer School of Photogaphy, turpmāk ISSP) meistarklasēs radīto darbu noslēguma  izstādi.

Plkst. 19.00 visi interesenti aicināti piedalīties ISSP noslēguma izstādes atklāšanas ceremonijā, kas notiks  Kuldīgas brīvdabas kino. Kopā ar ISSP meistarklašu pasniedzējiem un studentiem, pasākumā piedalīsies Kuldīgas pilsētas pašvaldības priekšsēdētāja Inga Bērziņa, Francijas intistūta Latvijā direktors Jean-Louis Lepretre un līksmos Suitu sievas.

No plkst. 19.00 durvis vērs Kuldīgas novada muzejs. Tajā līdz 2. oktobrim varēs aplūkot ISSP noslēguma darbus, kas visas nedēļas garumā tapuši pasaulē atzītu fotogrāfu meistarklasēs.

Profesionāļu aprindās par Eiropā labāko dēvētajā fotogrāfijas vasaras skolā, kas šogad norisinās  Pelču muižā un Latvijā notiek jau sesto gadu,  šovasar piedalās 71 fotogrāfs no 22 pasaules valstīm. Fotogrāfi atlases kārtībā ieguva iespēju piedalīties vienā no sešām laikmetīgās fotogrāfijas mākslinieku vadītajām meistarklasēm. Visu nedēļu studenti pasniedzēju vadībā strādāja pie jaunu fotogrāfijas sēriju veidošanas, eksperimentējot un izaicinot vidi, priekšstatus par sevi un fotogrāfiju.

ISSP organizatori pateicas par sadarbību Kuldīgas novada domei un Kuldīgas Tūrisma attīstības centram, Gētes institūtam  un Francijas institūtam Latvijā, Valsts Kultūrkapitāla fondam, Somijas un ASV vēstniecībām, Epson, iDeal, Eiropas Kultūras fondam, kā arī visiem Pelču  ciema un Kuldīgas  iedzīvotājiem.

Kuldīgas novada muzeja darba laiki: no otrdienas līdz svētdienai, no plkst.11.00 – 17.00

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu