Liene Šomase vadīs raidījumu par dzīvniekiem «Ķepa uz sirds»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»

No 3.septembra katru sestdienas rītu plkst. 10.00 pie saviem skatītājiem atkal dosies LTV1 raidījums «Ķepa uz sirds». Jaunajā sezonā jau ar pirmo raidījumu skatītājus gaida vairāki pārsteigumi - raidījumam būs jauna vadītāja - populārā dziedātāja Liene Šomase. 

«Raidījuma pamatdoma un vadmotīvs jaunajā sezonā paliek nemainīgs - par dzīvniekiem, kam ir savas mājas un tiem, kas tās meklē. Ķepa uz sirds - informatīvi izklaidējošs raidījums visai ģimenei par dzīvnieku aizsardzības jautājumiem, speciālistu padomiem, dzīvnieku kopšanu, audzināšanu un daudzām citām interesantām lietām. Tāpat kā līdz šim, Ķepa uz sirds dosies ciemos uz dzīvnieku patversmēm un palīdzēs atrast to iemītniekiem jaunas mājas un saimniekus. Tomēr domājot par raidījuma attīstību, esam paplašinājuši arī radošo komandu,» atzīmē raidījuma «Ķepa uz sirds» producente Inese Kreicberga.

Jaunās raidījuma vadītājas Lienes Šomases attiecības ar dzīvniekiem vienmēr bijušas ļoti tuvas. Liene nāk no Vidzemes, Strenču novada, kur kā jau laukos bija daudz un dažādi dzīvnieki - gotiņas, cūkas, mājputni. Jau kopš bērnības Lienei ļoti patīk zirgi.

«Mājdzīvnieks - tā ir liela atbildība, kam jāvelta laiks un uzmanība ne mazāka kā bērnam. Nākotnē, kad man būs māja, man noteikti būs suns - zelta retrīvers. Arī manai meitiņai ļoti patīk suņi, viņa ir iemīļojusi māsas suni, un spēlējas, kad viņi atnāk pie mums ciemos,» stāsta Liene.

Iesaistīties raidījumā Liene piekritusi labprāt, jo tā ir iespēja palīdzēt pamestiem dzīvniekiem - ne tikai kaķiem, suņiem, bet arī zirgiem atrast jaunas mājas un saimniekus, turklāt šāda raidījuma vadīšana sniedz arī jaunu pieredzi.

«Zinot to, ka dzīvnieku patversmes ir pārpildītas un pamesto mājdzīvnieku skaits joprojām ir dramatiski liels, sapratu, ka varu iesaistīties un palīdzēt - ar savām iespējām, idejām un veltīto laiku. Un, ja izdosies palīdzēt vismaz vienam sunim vai kaķim atrast jaunus, gādīgus saimniekus, vai kāda ģimene rūpīgāk izvērtēs lēmumu - pirkt kucēnu vai kaķēnu, mūsu mērķis būs attaisnojies,» uzsver Liene.

«Ķepa uz sirds» arī turpmāk veidos skatītājiem jau pazīstamā Sendija Burka, kura dosies ciemos gan pie sabiedrībā interesantiem cilvēkiem un viņu mīluļiem, gan arī pie tām Latvijas ģimenēm, kurās dzīvo savulaik adoptētie mājdzīvnieki. Tāpat arī tiks skaidroti ne tikai jautājumi par mājas mīluļu veselību, bet arī par to fizisko un intelektuālo attīstību.

Šajā sezonā «Ķepa uz sirds» radošajā komanda ir paplašinājusies - raidījuma režisors būs TV producents, filmu režisors, vairāk nekā 150 videoklipu autors Igors Linga. Igors un viņa labradors Ričards ir ne tikai raidījuma Ķepu uz sirds fani, bet kopā skatās arī filmas par superaģentu Džeimsu Bondu. Igoram ir arī kaķis Rūdijs, kas ķer peles un ir iemantojis vietējā mednieka slavu.

Pirmajos raidījumos «Ķepa uz sirds» skaidros kādas ir hokejista Sanda Ozoliņa attiecības ar suņiem, uzzināsim, vai «Čikāgas Piecīšu» repertuārā ir dziesmas par dzīvniekiem un vai viņu mīlestība pret kaķiem ir lielāka nekā pret suņiem. Savukārt pavārs Mārtiņš Rītiņš ļaus ielūkoties savā virtuvē, kad viņš gatavos veselīgās brokastis saviem mīluļiem - suņu un kaķu meitenēm.

Tāpat kā iepriekšējā sezonā, raidījums būs skatāms sestdienu rītos plkst. 10.00 LTV1. Pirmais raidījums jau 3.septembrī. Raidījums tapis ar Ināras un Borisa Teterevu fonda gādību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu