Eimijas Vainhausas organismā atrastas recepšu zāļu pēdas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Britu soulmūzikas dziedātājas Eimijas Vainhausas tēvs atklājis, ka autopsijā viņas meitas organismā tika atrastas recepšu medikamenta pēdas, vēsta britu laikraksts «The Daily Telegraph».

Sarunā ar televīzijas kanāla CNN žurnālistu Andersonu Kūperu Mičs Vainhauss atkārtoti uzsvēra, ka dziedātājas organismā nebija atrastas narkotiku pēdas. 

«Tam, kas notika ar Eimiju, nav nekāda sakara ar narkotikām,» sacīja Vainhauss, tomēr piebilda, ka patologanatomi atklāja nelielu daudzumu recepšu sedatīva «Librum», ko lieto, lai atvieglotu alkohola detoksikācijas procesu.

Vainhausa iemantoja pasaules slavu 2006.gadā ar hitu «Rehab», bet 2008.gadā ieguva četras «Grammy» balvas. Dziedātājas daudzsološo karjeru pamatīgi sašūpoja viņas atkarība no apreibinošajām vielām, un pēdējos gados viņas vārds daudz biežāk izskanējis tabloīdos dažādu skandālu sakarā.

Kad 23.jūlijā Vainhausu atrada mirušu viņas dzīvoklī, daudzi pieņēma, ka talantīgās dziedātājas nāvi izraisīja narkotikas, tomēr toksikoloģijas rezultāti apliecināja minējumu kļūdainumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu