«Instrumenti» uzstāsies kopā ar «The Wombats»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Grupa «Instrumenti» kā īpašie viesi aicināti uzstāties britu indie trio «The Wombats» koncertā «Rock Cafe» Tallinā. «Instrumenti», kas uzskatāms par šī brīža perspektīvāko mūzikas projektu Baltijā, pirms un pēc koncerta aicināti piedalīties Igaunijas televīzijas un radio šovos, kurmūziķi izpildīs vienu no debijas albumā iekļautajiem skaņdarbiem.

«Instrumenti» pavisam drīz prezentēs video klipu savam jaunākajam singlam «Pilnīgi Viens». Stīgu ranžējumu dziesmai veidojis amerikāņu komponists Niko Mjūlijs, kurš strādājis arī pie vairākiem Bjorkas ierakstiem. Video klipu «Instrumenti» veidojuši kopā ar Eduardu Zagainovu un Ivaru Trautmani no dia studio. 

«Instrumenti» debijas albums «TRU», kas ierakstīts «Greenhouse» studijā Īslandē, ar SEB bankas atbalstu tika izdots augusta beigās. Albumā iekļauti četrpadsmit skaņdarbi, tostarp jau labi zināmās dziesmas - «Zemeslodes», «Apēst Tevi», «Life Jacket Under Your Seat», kā arī jaunākais singls «Pilnīgi Viens».

  • «Instrumenti» šovkoncerts Arēnā Rīga notiks 10.decembrī, biļetes pieejamas Biļešu Paradīzes kasēs visā Latvijā un «bilesuparadize.lv».

Katrā albuma «TRU» iepakojumā ievietota «Instrumenti» uzlīme ar kodu, kuru ievadot «bilesuparadize.lv» biļete uz «Arēnas Rīga» koncertu nopērkama lētāk. Šobrīd stāvvietu cena ir LVL 9, sēdvietas pieejamas no LVL 10, taču nākamnedēļ biļetes kļūs dārgākas. 

Video no debijas albuma «TRU» prezentācijas pasākuma:

Ienāc ātri un laimē «MacBook Air» no «Apple».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu