«Spēlmaņu nakts» tiešraide būs skatāma TV ekrānos un internetā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Trešdien, 23. novembrī, no plkst. 21:20 LTV1 ēterā un interneta mājas lapā («ltv1.lv») tiešraidē no Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātra būs skatāma gadskārtējā teātra balvas pasniegšanas ceremonija «Spēlmaņu nakts».

Tikai LTV1 tiešraidē visa Latvija uzzinās līdz tam rūpīgi slēptos un pagājušajā sezonā vislabākos teātra mākslā. Emocijas taps skatītāju acu priekšā, un pārsteigumu šī vakara programmā netrūks.

Šogad «Spēlmaņu nakts» ceremonija tiek rīkota Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātrī, kur uz aizgājušo sezonu paraudzīsies ne tikai aktieri un režisori, scenogrāfi un mūzikas autori, kustību, tērpu mākslinieki un arī visi uzvedumu tapšanā iesaistītie cilvēki, bet arī jebkurš Latvijas teātra mīļotājs.

Šobrīd zināms, ka «Spēlmaņu nakts» balvu par mūža ieguldījumu Teātra mākslā šogad saņem režisors Ādolfs Šapiro un aktrise Astrīda Kairiša.

Visi pārējie noslēpumi tiks atklāti tikai tiešraides laikā!

Plašāka informācija par «Spēlmaņu nakti» – «spelmanunakts.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu