Kambalam 25+9, «Turk Telekom» neiekļūst nākamajā kārtā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Eiropas Izaicinājuma kausa pamatturnīra pēdējās, sestās kārtas spēlē otrdien 25 punktus guva latviešu basketbolists Kaspars Kambala, tomēr viņa pārstāvētā Turcijas komanda Ankaras «Turk Telekom» piedzīvoja zaudējumu.

Aizvadītajā G apakšgrupas mačā «Turk Telekom» savā laukumā ar 76:78 (19:18, 16:23, 20:19, 21:18) zaudēja «Minsk-2006» komandai no Baltkrievijas.

Šajā mačā Kambala spēlēja 32 minūtes, realizējot 11 no 18 divpunktu metieniem un trīs no sešiem soda metieniem, kā arī izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas, izdarīja divas rezultatīvas piespēles un pieļāva divas kļūdas.

Vēl vienā šīs apakšgrupas spēlē Vācijas komanda Bonnas «Telekom Baskets» savā laukumā ar 80:65 (22:8, 14:19, 19:23, 25:15) pieveica citu Turcijas klubu Karšijakas «Pinar».

G apakšgrupas kopvērtējumā pirmo vietu ar četrām uzvarām sešās spēlēs izcīnīja «Telekom Baskets» komanda, pa trim panākumiem izcīnīja «Minsk-2006» un «Pinar», bet «Turk Telekom» ar divām uzvarām palika pēdējā, ceturtajā pozīcijā, neiekļūstot nākamajā kārtā.

H apakšgrupā otrdien divus punktus guva Pāvels Veselovs, bet viņa pārstāvētā Kipras komanda Nikosijas «Keravnos» ar 82:91 (27:20, 19:22, 17:24, 19:25) savā laukumā piekāpās Ungārijas klubam Solnokas «Olaj», arī nekvalificējoties turnīra nākamajam posmam.

Veselovs spēlēja astoņas minūtes, realizējot vienu no četriem divpunktu metieniem, kā arī izcīnīja vienu atlēkušo bumbu un bloķēja vienu metienu.

Pašlaik kopvērtējuma līderpozīcijā ar četrām uzvarām sešās spēlēs ir «Olaj», bet otrajā pozīcijā ar četriem panākumiem piecos mačos ir Vācijas vienība Artlandas «Dragons». «Keravnos» kontā divi panākumi, bet pie viena panākuma piecās spēlēs ticis Francijas klubs Po «Elan Bearnais».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu