Jēkabsonei-Žogotai 17 punkti, UGMK pirmais zaudējums Krievijā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Latviešu basketboliste Anete Jēkabsone-Žogota šodien guva 17 punktus Krievijas čempionāta mačā, tomēr viņas pārstāvētā Jekaterinburgas UGMK ar 83:85 (25:24, 21:19, 23:22, 14:20) izbraukumā zaudēja turnīra līderēm Vidnojes «Sparta&K».

Šis UGMK komandai bija pirmais zaudējums Krievijas čempionāta spēlēs šosezon. Aizvadītajā mačā Jēkabsone-Žogota spēlēja nepilnas 26 minūtes, realizējot sešus no septiņiem divpunktu metieniem, vienu no četriem tālmetieniem un abus soda metienus, kā arī izdarīja trīs rezultatīvas piespēles, pārtvēra vienu bumbu un pieļāva vienu kļūdu.

Rezultatīvāk par latvieti UGMK komandā nospēlēja vienīgi Kepija Pondekstere, kura guva 20 punktus, bet uzvarētājām pa 24 punktiem iekrāja Simona Ogastasa un Kendisa Duprī.

Krievijas čempionāta kopvērtējumā šobrīd UGMK komanda ar septiņām uzvarām astoņās spēlēs ieņem otro vietu, bet «Sparta&K» ar deviņiem panākumiem deviņos mačos ir līderpozīcijā.

Jau vēstīts, ka UGMK komandu šajā sezonā vada Lietuvas valstsvienības galvenais treneris Aļģirds Paulausks. Pirms tam to kopš 2009. gada trenēja latviešu speciālists Gundars Vētra, ne tikai trīs reizes pēc kārtas triumfējot vietējā čempionātā, bet arī trīs reizes uzvarot Krievijas kausa izcīņas turnīrā. Tomēr komandai šajā laikā tā arī neizdevās uzvarēt FIBA Eirolīgas turnīrā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu