«Costa Concordia» postā iedzinis egoisms

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/REUTERS

Itālijas laikraksts «La Repubblica» avarējušā kuģa «Costa Concordia» kapteini Frančesko Sketino nodēvējis par «ekshibicionistu pie stūres», kurš gatavs uz visu, lai tikai piesaistītu sev uzmanību.

Laikraksts noskaidrojis, ka Sketino izgājis visus karjeras pakāpienus, kļūstot par kruīzu kuģa kapteini. Šo amatu viņš ieguva pirms trim gadiem. Pēc kuģa avārijas visi, kas zināja Sketino, tagad atceras par viņa nekaunību. «Neapšaubāma jūrnieka talantu nekad nepavadīja piesardzība. Liecība tam tagad ir pēdas uz kruīzu kuģa korpusa,» raksta medijs.

«Costa Concordia» komandas virsnieki sarunā ar izmeklētājiem par Sketino stāstījuši, ka viņš ir autoritatīvs komandieris un egocentriska personība, kas savu iedomību kompensē ar neapstrīdamu kapteiņa talantu uz jūras.

«Sketino patīk rokās turēt stūri,» raksta laikraksts, «taču viņš divpadsmit klāju kuģi vada tā, it kā tas būtu ātrgaitas kuteris.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu