Kapteiņa-gļēvuļa sieva: Sketino nav monstrs; viņš ir maestro

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Avarējušā kruīza kuģa «Costa Concordia» nu jau bēdīgi slavenā kapteiņa Frančesko Sketino sieva otrdien Itālijas medijiem sacījusi: «Mans vīrs nav monstrs,» vienlaikus atzīstot, ka vienreiz viņš jau tika sodīts par ūdens transporta vadīšanu pārāk tuvu krastam.

48 gadus vecā Fabiola Ruso sacīja, ka viņas vīrs netaisnīgi padarīts par grēkāzi.

Jāatgādina, ka pats «kapteinis gļēvulis», kā Sketino dēvē vietējā prese, šobrīd atrodas mājas arestā un mitinās ģimenes mājā, kurā dzīvo kopā ar sievu un 17 gadus veco meitu.

«Mans vīrs iekļuvis bezprecedenta mediju vētras epicentrā,» izteikusies Ruso. Viņa pauda, ka tas ir apkaunojoši: «Tās ir raganu medības, cilvēki meklē grēkāzi, meklē monstru!»

Viņa gan atzina, ka Sketino arī iepriekš nav bijis gluži bez vainas - iepriekš viņš sodīts par to, ka pārāk pietuvojās krastam.

Ruso pastāstīja, ka viņu abu aizraušanās ir airēšana. «Vienreiz mūs sodīja, jo ar nelielu motorlaivu pārāk pietuvojāmies krastam,» sacīja Sketino sieva. Viņa uzskata - tas ir negodīgi, ka viņas vīru uzlūko kā gļēvuli.

Ruso vīru raksturoja kā stingras gribas cilvēku. «Viņš spēj analizēt situāciju, saprast, kas notiek,» sacīja sieva, piebilstot, ka viņas vīrs tika uzskatīts par «apkalpes komandas maestro».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu