«Arēnā Rīga» notiks koncertuzvedums «Mans draugs Mārtiņš Freimanis»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

27. janvāra vakarā, piedaloties dažādiem zināmiem Latvijas mūziķiem, «Arēnā Rīga» notiks koncertuzvedums «Mans draugs Mārtiņš Freimanis».   

Koncertuzveduma norisei tiešraidē līdzi varēs sekot arī Mārtiņa Freimaņa fonda mājaslapā «mff.lv», kā arī radiostaciju «SWH» un «Spin FM» mājaslapā. 

Mūžībā aizgājušā mūziķa Mārtiņa Freimaņa dziesmu izrādē «Mans draugs Mārtiņš Freimanis» piedalīsies Latvijā populārākie mūziķi un Freimaņa draugi - Lauris Reiniks, Aija Andrejeva, Olga Rajecka, Kārlis Būmeisters jeb Kaža, Valters Frīdenbergs, «Musiqq», Ivo Fomins, Dita Lūriņa, Viktorija Streiča, Māra Upmane-Holšteina, Nikolajs Puzikovs, «Putnu balle», «PeR», Rūta Reinika un citi. 
 
Bez solistiem būtiska loma koncertuzvedumā būs arī dejotājiem, korim un citiem iesaistītajiem. Īpašu noskaņu izrādei piešķirs deju kolektīvi «Dzirnas» un «Uguntiņa», koris «Mūza», kā arī stīgu kvartets Jutas Bērziņas vadībā. 
 
Paredzēts, ka koncertuzvedumā uz skatuves uzstāsies vairāk nekā 100 dalībnieki, video stāsti tiks demonstrēti uz septiņiem ekrāniem, muzikālo skanējumu nodrošinās divi pavadošie muzikālie sastāvi - grupa «Tumsa» un «MC Orķestris». 
 
Pasākuma vajadzībām mūziku aranžējis Normunds Kalniņš, kurš ir bijušais grupas «Tumsa» dalībnieks un ilgstošs Freimaņa muzikālās darbības līdzgaitnieks. 
 
Ieeja «Arēnā Rīga» uz pasākumu būs atvērta no plkst.19, kad skatītāji varēs ieņemt vietas un noskatīties Mārtiņa Freimaņa fonda piedāvātos videomateriālus par šā gada fonda darbību un nākamā gada mērķiem. 
 
Pats koncertuzvedums «Mans draugs Mārtiņš Freimanis» sāksies plkst.20. Sarīkojums iecerēts trīs stundu garumā - pirmajā daļā ar dzirdētām un nedzirdētām Mārtiņa Freimaņa dziesmām tiks izstāstīts muzikāls sajūtu stāsts, bet otrajā daļā populārākās mūziķa dziesmas varēs atcerēties, tās kopā izdziedot. 
 
Visi ienākumi no koncerta tiks izmantoti Mārtiņa Freimaņa fonda tālākai darbībai.
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu