Deivids Bekhems kar savas modeļa biksītes «uz nagliņas»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Britu futbola zvaigzne Deivids Bekhems paziņojis, ka vairs nepozēs puskails apakšveļas reklāmām, jo tas nepatīk viņa bērniem, vēsta britu laikraksts «Daily Telegraph».

Bekhems vēlas kļūt par tikpat atpazīstamu zīmolu apakšveļas pasaulē kā Kelvins Kleins, taču atzīst, ka tas ietekmē viņa bērnus, - viņiem apnicis redzēt savu tēvu fotogrāfijās, kurās viņš nevalkā neko vairāk par apakšbiksēm.

Atklājot jauno apakšveļas līniju veikalam «H&M», Bekhems raksturoja sava dēla reakciju, ieraugot atkailināto tēvu reklāmas kampaņas fotogrāfijās: «Ak Dievs, tēt, ne atkal.»

«Tās ir ļoti labas, bet visi redzēs tevi apakšbiksēs,» par kampaņas fotogrāfijām sacīja futbolista bērni.

Lai pasargātu savu bērnu jūtas, Bekhems paziņojis, ka viņa «kailās dienas ir beigušās». Viņš atzinis, ka savas pusgadu vecās meitas dēļ mājās puskails jūtas neērti.

«Savās mājās es staigāju apakšveļā. Taču ne kails,» viņš teicis. «Ar zēniem tā nav problēma, jo viņi nepārtraukti ir puskaili, taču citādi ir ar mazu meitenīti.»

Kā bijis līdz šim - varat apskatīt zemāk atrodamajos rakstos:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu