«Summer Sound Liepāja 2012» uzstāsies «The Big Pink»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Festivāla «Summer Sound Liepāja 2012» organizētāji ar prieku un lepnumu paziņo, ka šovasar Liepājas pludmalē uzstāsies lieliskais elektro roka duets «The Big Pink». Angļi kāps uz skatuves festivāla Otrajā dienā, 7. jūlijā.

The Big Pink tika dibināta 2007. gadā, satiekoties londoniešiem Robijam Furzem (Robbie Furze) un Mailo Kordelam (Milo Cordell). Popularitāti visā pasaulē grupai atnesa 2009. gada hīts «Dominos», kuru vēljoprojām Latvijas radiostacijās var dzirdēt itin bieži. «Dominos», kuru pēc tam dažādās versijās izpildījuši citi mākslinieki, tostarp skandalozā repere Nicki Minaj, atrodama «The Big Pink» debijas albumā «A Brief History Of Love», kurš duetam atnesa ne tikai necerētus komerciālos panākumus, bet arī atzinību no mūzikas kritiķiem. Laikraksts «Daily Telegraph» ierakstu nodēvēja par «modernu šedevru», mūzikas žurnāls NME novērtēja londoniešu prasmi atkailināt dvēseli, savukārt amerikāņu alternatīvās mūzikas portāls «Pitchfork» slavēja ierakstā panākto skaņas plašumu. Tajā pat gadā «The Big Pink» saņēma NME prestižo «Philip Hall Radar» balvu, ko pasniedz labākajam jaunajam māksliniekam.

Šogad, janvārī, klajā nāca «The Big Pink» jaunais albums «Future This» – tā pirmais singls «Stay Gold» debitēja Zeina Lova (Zane Lowe) BBC 1 radiošovā, kā tā brīža pasaules karstākais jaunums. «Stay Gold» dziesmas nosaukums aizgūts no amerikāņu dzejnieka Roberta Frosta 1923. gadā publicētā dzejoļa «Nothing Gold Can Stay», un tās aicinājums ir nepārprotams – dari to, kas tevi dara laimīgu. Arī Future This otrais singls «Hit The Ground (Superman)» jau skan mūzikas radiostacijās visā pasaulē. Latvijā The Big Pink vēl nav uzstājušies, tāpēc šis būs īpašs notikums gan pašiem mūziķiem, gan arī festivāla apmeklētājiem.

Festivāls «Summer Sound Liepāja» ar notiks jau otro gadu, un arī šogad uz vairāk kā četrām, pludmalē un parkā izvietotām skatuvēm, kāps vairāk kā piecdesmit grupu, mākslinieku, dīdžeju un dejotāju – arī šogad darbosies Shark deju telts. Festivāla oficiālajā mājaslapā «summersound.lv» iespējams dzirdēt jau izziņoto mākslinieku mūziku, kā arī saņemt vairāk informācijas gan par māksliniekiem, gan festivāla norisi. 

  • «Summer Sound Liepāja 2012»  vārti šovasar vērsies 6. jūlijā, piecos pēcpusdienā, un festivāls turpināsies līdz pat 8. jūlija rītam. 
  • Biļetes pieejamas visās «Biļešu Servisa» kasēs jau šobrīd, to cena ir 12, 14 un 16 lati. Pieejamas arī VIP biļetes – to cena ir 30 lati. Tuvojoties festivālām, ievērojami pieaugs mākslinieku skaits, kā arī biļešu cena.
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu