Uzņēmums: Būvatļaujas fotoradaru uzstādīšanai saņemtas arī Ķekavā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Uzņēmuma «Vitronic Baltica un partneri» būvdarbi stacionāro fotoradaru uzstādīšanas vietās Rīgā strauji tuvojas noslēgumam. Rīgas pilsētā darbs gandrīz pabeigts 10 vietās, portālam «Apollo» pavēstīja uzņēmuma pārstāve Antra Gaile.

««Vitronic Baltica un partneri» arvien ir bijis ieinteresēts izpildīt līguma saistības, un mēs esam pateicīgi mūsu sadarbības partneriem un visām būvprojektu saskaņošanā iesaistītajām institūcijām, kas ir bijušas pretimnākošas un palīdzējuši mums darbā. Kopumā visas iesaistītās puses darbojušās operatīvi, profesionāli un ar atbildības sajūtu izturoties pret valstiskas nozīmes projektu. Īpašs paldies jāsaka valsts a/s «Latvijas Valsts ceļi», a/s «Sadales tīkls», Rīgas un citu pilsētu būvvaldēm par to operativitāti,» atzīst uzņēmuma valdes loceklis Sergejs Borisovs.

Uzņēmums šobrīd turpina intensīvu darbu, lai pēc iespējas īsākā laika posmā tiktu veikta stacionāro fotoradaru uzstādīšanas saskaņošana, kā arī elektropieslēguma nodrošināšana.

Rīgas reģionā būvatļaujas stacionāro fotoradaru uzstādīšanai ir saņemtas arī Ķekavā un Mārupē, un situācija dienas laikā mainās pa stundām.

Informācija par to, kurās vietās tiks veikti būvdarbi, regulāri tiks papildināta, norāda uzņēmumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu