Dons izdod «Signālu»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Ar dziesmas «Signāls» pirmatskaņojumu «Radio SWH» ēterā pirmdnien, 18. jūnijā, pie saviem Latvijas klausītājiem atgriezīsies dziedātājs Dons.
 
Dziesma «Signāls» ir Dona kopdarbs ar Ingusu Bērziņu un Adrien Fauconnet. «Šī dziesma ir tapusi Londonā, bet tās ieraksts ir pabeigts tepat, Latvijā», dziesmas tapšanu atklāj Dons. Jaunajā skaņdarbā var dzirdēt tās pozitīvisma noskaņas, ko Dons uzkrāja aizvadīto gadu laikā dzīvodams ASV, Indijā un Lielbritānijā. Tuvākajā laikā skatītājiem tiks piedāvāts arī dziesmas «Signāls» videoklips, bet pirmo reizi noklausīties dziesmu «Signāls» būs iespējams pirmdien, 18. jūnijā «Radio SWH» ēterā ap pl. 16.30.

Pēc ilgāka pārtraukuma augustā Dons būs redzams arī uz skatuves - viņš piedalīsies komponista Zigmara Liepiņa 60 gadu jubilejas koncertos «Atgriešanās» 19. augustā Liepājā, 23. augustā Dzintaros, 25. augustā Valmierā un 26. augustā Jēkabpilī. Jāatzīmē, ka biļetes uz koncertu Dzintaros faktiski ir izpirktas, tādēļ aizicinām iegādāties atlikušās biļetes uz koncertiem Valmierā, Liepājā un Jēkabpilī. Biļetes nopērkamas visās «Biļešu paradīzes» kasēs un šeit: «bilesuparadize.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu