Amerikāņu mākslinieki uz festivālu «Pestivals» aicina ASV pilsoņus un uzņēmīgus jauniešus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

ASV pilsoņi aicināti par brīvu apmeklēt festivālu «Pestivals». ASV vēstniecība Rīgā grupiņu aktīvu jauniešu iepazīstinās ar Hip-hop mākslinieku B.o.B. 

Mežaparka Lielajā estrādē 28.jūlijā notiks grandiozs festivāls «Pestivals», kur uz vairākām skatuvēm kā galvenie mākslinieki uzstāsies amerikāņi - Hip-hop mūziķis B.o.B un R&B pārstāvis Lloyd ar grupām, kā arī ietekmīgais producents un dīdžejs Latin Prince.

B.o.B, kurš šobrīd izziņojis ambiciozu mērķi jau drīzumā sniegt koncertšovu uz Mēness, kas tiek gatavots sadarbībā ar astronomiem un N.A.S.A., kopā ar pārējiem ASV māksliniekiem aicina Latvijā esošos amerikāņus apmeklēt viņa uzstāšanos festivālā «Pestivals». ASV pilsoņi un zaļās kartes (Green card) īpašnieki, uzrādot attiecīgo dokumentu, 27.jūlijā no 12:00 līdz 14:00 Rīgā, bārā-restorānā «Ar Mani Atkal Runā Kaijas» Stabu ielā 10, varēs saņemt bezmaksas biļetes.

Mūziķi B.o.B aizskatuvē varēs sastapt ielu vingrotāju grupa no Ogres «Vairāk Kā Citi», kuriem šo iespēju dāvina ASV Vēstniecība Rīgā. «Mēs kopā ar ASV vēstniecību vēlamies iedvesmot jauniešus Latvijā tiekties pēc savu sapņu īstenošanās. B.o.B ambīciju netrūkst, un viņš ir spožs piemērs tam, kā ar gribasspēku un neatlaidību īsā laikā iespējams sasniegt iecerēto,» komentē festivāla organizatoru pārstāvis Aivars Līpenītis. Šie jaunie un aktīvie sportisti izvēlēti kā paraugs latviešu jauniešiem, aicinot pievērsties veselīgam dzīves veidam un pavadīt laiku lietderīgi, pilnveidojot sevi. Šiem aktīvajiem ogrēniešiem būs iespēja privāti sastapt mūziķi, aprunāties un nofotografēties aizskatuvē.

Informācija par festivālu «Pestivals» - «pestivals.lv». Biļetes «Biļešu Servisa» tīklā iespējams iegādāties ieiešanai teritorijā, kā arī VIP zonā. Pēdējās 5 000 biļetes pieejamas par cenu 15 lati.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu