Video: Rianna atzīst Oprai, ka viņai trūkst Krisa Brauna (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

ASV populārā šovu vadītāja Opra Vinfrija atklātā sarunā tikusies ar Riannu. Publiskots raidījuma ievilcējvideo, kurā Rianna atzīstas, ka viņai pietrūkst Krisa Brauna.

«Daudz lietu man pastāvīgi atgādina par viņu. Mums bija daudz labu atmiņu... Viesnīcas numuriņi, visādi sīkumi, mūzika, dziesmas. Ik pa laikam es pēc viņa skumstu,» pieminot Krisu Braunu (Riannas draugu, kurš viņu piekāva) atzinusi dziedātāja.

Vēl Rianna Oprai atklājusi kāds būtu viņas sapņu vīrietis: «Es vēlos vīrieti, kurš mīl mani, lolo mani un novērtē mani. |Viņam jāzina, ko es esmu vērta, bet to viņš zinās tikai tad, ja to apzināšos es pati. Es gribu, lai viņš mani ciena. Bet ... es gribu jautrību. Es gribu jautrus brīžus un smieklus. Smieklus es gribu par visu vairāk. Jo man viss ir, man tikai vajag ceļabiedru, kas to varētu ar mani kopā izbaudīt.»

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu